4 Ekim 2009 Pazar
TAVUKLU ERİŞTE ÇORBASI
TAVUKLU ERİŞTE ÇORBASI
MALZEMELER
1 adet tavuk but
1 adet havuç
1 bardak erişte
2 bardak tavuk suyu
2 bardak su
2 çorba kaşığı tereyağı
tuz,karabiber
HAZIRLANIŞI
Tavuğu küçük parçalar halinde doğrayın. Çorbayı pişireceğiniz tencereye
önce tereyağını koyup kızdırın sonra tavukları ilave edin. Tavuklar
pembeleşince içine küçük kareler halinde doğradığınızhavuçları ilave
edin ve birlikte kavurun.Tavuk suyunu ve suyu ilave edip kaynatın.
Servis yapmadan 10 dakika önce tuz karabiber ve erişteleri ilave edin ve
erişteler pişinceye kadar kaynatın. Sıcak servis yapın.
Etiketler:
çorbalar,
erişte,
karabiber,
tavuk eti,
tavuk köftesi,
tavuklu erişte çorbası,
tuz
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder